Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat joi seara, la Timişoara, că Dreapta Unită a început să devină “o stare de spirit”, modelul politic care îi sperie pe cei care “guvernează prin minciună” şi prin instrumente cu ajutorul cărora “şantajează primarii” Dreptei Unite, relatează agerpres.

“Dreapta Unită începe să devină o stare de spirit, acel model politic care îi bagă în sperieţi pe cei care guvernează prin minciună, prin instrumentele pe care le utilizează pentru a ne şantaja primarii, pentru a ne face dosare, pentru a ne racola aleşii locali, pentru a arăta că ei doar prin aceste apucături comuniste pot să se menţină la putere. 9 iunie este ziua în care vom putea să ne luăm revanşa. Şi trebuie să le spunem românilor că dacă vor ca partidul unic să plece acasă, pe 9 iunie trebuie să susţină Dreapta Unită. Dacă vor să îl lăsăm pe 9 iunie pe Iohannis fără acel palat de faraon din Bucureşti să iasă să voteze cu Dreapta Unită”, a susţinut Eugen Tomac, în cadrul unui miting dedicat Zilei Europei.

Liderul PMP a arătat, în discursul său, că PSD şi PNL împrumută în fiecare zi România cu sume uriaşe, doar în ultimele patru luni îndatorând fiecare cetăţean român cu aproape 1.500 de euro.

“Stânga comasată ştie doar să împrumute pentru a risipi banul public pe pomeni electorale. Prin aceste datorii ne fură viitorul. Avem obligaţia să îi convingem pe români să iasă din starea de confort, pentru că au cu cine vota. (…) Adevăraţii liberali sunt aici, în Dreapta Unită. 9 iunie este despre viitorul României. După alegerile europarlamentare şi locale, avem alegerile prezidenţiale. Miza alegerilor din 9 iunie este uriaşă, prin care românii trebuie să îşi demonstreze din nou ataşamentul faţă de proiectul european”, a detaliat eurodeputatul PMP.

Sursa: Realitatea Din PMP

Articolul precedentInițiativă USR: dosarele de pensii ale românilor care au lucrat în străinătate să fie soluționate în maximum 6 luni
Articolul următorTensiuni uriașe în Coaliție: liderii PSD și PNL, față în față în prima ședință de la începutul campaniei electorale