Elena Lasconi a reacționat la mesajul lui Victor Ponta, care a vorbit despre ea drept „încă o  ‘Coana Leana’ care a apărut în politica românească – ca să continue ‘blestemul Elenelor’!“, numind-o o „’telepromptistă’ în politică’ și acuzând că-o că prezenta „știri mondene în costum de baie, pe plajă“.

Președinta USR a declarat că, prin afirmațiile sale, Victor Ponta a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și că a luat în derâdere un simbol al creștinătății.

„Eu sincer m-am bucurat într-un fel. Dar pe de altă parte m-am întristat… Vreau să îi mulțumesc domnului Ponta pentru că prezența domniei sale m-a mânat în această luptă. Apoi a urmat Dragnea, și așa am decis să intru în politică. Chiar îmi doresc foarte mult să îi mulțumesc pentru felul în care a comunicat cu românii în perioada în care era prim-ministru. Dar m-a întristat un lucru, și anume faptul că a jignit peste un milion de femei din România care poartă numele Elena și, într-un fel, a luat în derâdere un simbol al creștinătății din România și al creștinătății în general, Sfânta Elena“, a afirmat Elena Lasconi.
 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSOȚIA LUI RIZEA ÎL DINAMITEAZĂ PE GEOANĂ: S-A SIMȚIT VULNERABIL DIN CAUZA DEZVĂLUIRILOR SOȚULUI MEU. CUM ÎL SPIONA MAIOR PE GEOANĂ? – VIDEO
Articolul următorMARINA PANDAROF, BLONDA LUI FLORIAN COLDEA, A FOST TRIMISĂ ÎN JUDECATĂ PENTRU TRAFIC DE DROGURI