Preşedintele USR, Elena Lasconi, a afirmat, vineri, că tragedia de la Colectiv rămâne “o rană deschisă”, în condiţiile în care dosarul Colectiv 2 a fost clasat, informează Agerpres.

“Încă o palmă pentru cei care au pierdut totul, pentru părinţii, fraţii şi apropiaţii celor 65 de tineri care şi-au pierdut viaţa la Colectiv. Dosarul Colectiv 2 a fost clasat. A decis Justiţia română – care ţine să ne arate zilnic că nu mai este pentru toţi, că nimeni nu a greşit la Colectiv. Nici Bănicioiu, ministrul PSD al Sănătăţii de la acea vreme, care ne spunea că ‘avem de toate’, nici managerii de spital care nu au transferat pacienţii în străinătate. Cei care au avut puterea să salveze vieţi nu au făcut-o, iar acum scapă fără nicio responsabilitate”, a scris Lasconi, vineri, pe Facebook.

Ea a susţinut că nedreptatea şi corupţia “încă sunt reguli în România”.

“Colectiv rămâne o rană deschisă pentru această ţară, pe care nu o vom putea închide atâta timp cât corupţia şi nedreptatea încă sunt reguli în România. Noi avem misiunea să nu abandonăm. Trebuie dusă mai departe lupta pentru o ţară dreaptă, în care nimeni nu e mai presus de lege”, a adăugat liderul USR. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPREȘEDINTELE USR, ELENA LASCONI, CRITICĂ ACȚIUNILE PSD DIN 10 AUGUST 2018
Articolul următorPRINȚUL PAUL AL ROMÂNIEI NU VA FI EXTRĂDAT DIN MALTA, DECIZIE REVOLTĂTOARE