Elena Lasconi vorbește despre diploma de Bacalaureat și planurile sale politice, negând acuzațiile de plagiat.

Elena Lasconi a declarat, luni, întrebată ce o recomandă să fie preşedintele României, că are o diplomă de Bacalaureat pe care o poate arăta. Preşedintele Uniunii Salvaţi România a făcut aluzie la controversele legate de diploma de Bacalaureat a lui Marcel Ciolacu.

„Oricum eu am o diplomă de Bacalaureat pe care v-o pot arăta. O să scriu două cărţi la pensie, dar o să fie pe bune, nu o să fie plagiat pentru că una o să se numească ‘cum să ajungi primar’ şi a doua ‘cum să ajungi preşedinte’, asta va fi cu siguranţă. Sunt un om de bună credinţă. Nu sunt din sistem, nu fac parte din nicio combinaţie, nu am în spate niciun grup de interese aşa cum se întâmplă la toţi contracandidaţii şi mă recomandă faptele. Sunt foarte muncitoare, nu am ştiut că o să fiu un primar bun şi am reuşit să atrag fonduri europene cât este bugetul oraşului pe 40 de ani şi nu am făcut facultatea de primari, nu există nici facultatea de preşedinţi, dar cu siguranţă voi fi un preşedinte din popor şi pentru fiecare cetăţean, fiecare român„, a spus Lasconi, într-o conferință de presă la Parlament.

Marcel Ciolacu a răspuns, întrebat luni cu ce medie a luat bacalaureatul, că nu știe pede rost ce medie a avut la examenul de Bacalaureat, dar că aceasta a fost „suficient de bună”. Premierul a lăsat de înțeles pe 24 august, la Congresul PSD, că nu are diploma de Bacalaureat în original și că are doar o copie legalizată. „Stați că nu v-am arătat nici diploma. Așa că o să vă dau și media și diploma. Nu știu pe de rost (n.r nota). Nu m-am uitat. O să mă uit”, a spus Ciolacu, întrebat care este media cu care a luat bacalaureatul.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentMIRCEA GEOANĂ PLEACĂ DIN FUNCȚIA DE SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL NATO
Articolul următorPRIORITĂȚILE USR ÎN ULTIMA SESIUNE PARLAMENTARĂ DIN 2024