Președintele USR a declarat recent că, în cazul în care va ajunge președinte, îl va propune pe președintele liberal al CJ Bihor Ilie Bolojan pentru funcția de premier.

Declarația a generat multă vâlvă și nemulțumire în interiorul USR, având în vedere că o astfel de opțiune sugerează indirect lipsa unei soluții de premier din rândurile partidului.

Întrebată fiind de media care au fost motivele pentru care a venit cu o astfel de propunere, Elena Lasconi a dat un răspuns de-a dreptul năucitor. Liderul USR a susținut că așa i-a venit pe moment și că nu a stat să se gândească prea mult la soluția propusă.

Prin acest răspuns, Elena Lasconi s-a expus și mai mult în controversa propunerii făcute. Și asta pentru că o propunere de premier, mai ales când aceasta este asumată de un candidat la președinție, este o chestiune extrem de serioasă.

A declara public o opțiune, pentru a o minimaliza peste câteva zile dovedește nu doar incoerență, dar și lipsă de pregătire. Cu alte cuvinte, dorind să iasă din încurcătura pe care tot ea a provocat-o, Elena Lasconi s-a înfundat și mai rău în propriile explicații, confirmând indirect că nu poți pune bază pe afirmațiile sale.

Articolul precedentDEMISIE DE RĂSUNET: ”DUPĂ CARITAS, AUR ESTE CEA MAI MARE FARSĂ ȘI HOȚIE DIN ISTORIA RECENTĂ A ROMÂNIEI!”
Articolul următorUSR A VOTAT MAJORAREA PRAGULUI DE LA CARE SUNT IMPOZITATE PENSIILE ȘI CERE MĂSURĂ SIMILARĂ ȘI PENTRU ANGAJAȚI