Preşedintele USR Timiş, primarul Dominic Fritz, a declarat marţi, pentru AGERPRES, că actualii parlamentari din judeţ ai partidului – deputaţii Cătălin Drulă şi Nicu Fălcoi şi senatorul Raul Trifan, şi-au exprimat dorinţa de a candida pentru câte un nou mandat în forul legislativ al României, însă el speră ca printre viitorii aleşi ai formaţiunii în judeţ să se regăsească şi o femeie.

La sfârşitul acestei săptămâni, USR Timiş va avea Conferinţa judeţeană şi vor fi stabiliţi delegaţii şi listele pentru alegerile parlamentare din 1 decembrie.

Dominic Fritz a afirmat este sigur că formaţiunea sa va avea o echipă puternică şi pentru Senat şi pentru Camera Deputaţilor.

“Ne aşteptăm la un rezultat puternic, tocmai am câştigat Primăria Timişoara şi am încredere că timişorenii vor o echipă care să-l susţină pe primarul lor, că vor o echipă care să se lupte pentru interesele Timişoarei. În acest weekend vom avea şi numele acestor persoane. Cred că va fi un mix bun între oameni care au mai fost în Parlament, alţii care intră pentru prima oară, după ce au servit timişorenii aici, pe plan local şi sper că vom avea în sfârşit şi o femeie care reprezintă Timişoara. Toţi cei trei parlamentari pe care îi avem acum în Parlament şi-au exprimat dorinţa de a candida din nou, dar sunt şi aţi candidaţi puternici care au intrat în cursă, printre care şi preşedinta USR Timişoara, Paula Romoceanu şi secretarul general al filialei, Sorin Şipoş. Sunt încrezător că vom veni în faţa timişorenilor cu o echipă unită şi puternică pentru Timişoara”, a mai afirmat primarul Timişoarei, Dominic Fritz.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentGEORGE SIMION, INTERVIU EXPLOZIV PENTRU ”TU DECIZI!”, CU ANA MARIA PĂCURARU, LA REALITATEA.NET. KREMLIN SAU CASA ALBĂ, BIȘNIȚĂ SAU COMERȚ? – VIDEO
Articolul următorELENA LASCONI CRITICĂ DUR ROMÂNII CARE AU DECIS SĂ EMIGREZE