Preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, a declarat în week-end că discuţiile din Parlament pentru “Fără penali în funcţii publice” vor fi organizate, cel mai probabil, în luna august.

“Discuţiile în Parlament se conturează a fi pentru ‘Fără penali în funcţii publice’ pentru o dată din luna august, în cursul lunii august. Evident că ne întrebăm şi noi dacă aceasta nu e o manevră a partidelor din vechea clasă politică să compromită mişcarea, dar ne bucurăm că va fi supusă la vot. Trebuie supusă la vot cât mai repede, pentru că noi considerăm că este bucata aceea din Constituţie care va permite o mare însănătoşire a clasei politice şi am văzut în ultimii 3 – 4 ani deja cum absenţa acestei prevederi din Constituţie ne-a cauzat foarte mult rău”, a spus Năsui, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al alianţei USR PLUS, potrivit Agerpres.

El a adăugat că membrii USR sunt gata în orice moment să înceapă campania activă pentru un vot “da” la referendumul pentru modificarea Constituţiei, pentru a include clauza “Fără penali în funcţii publice”.

Articolul precedentNicusor Dan crede în continuare ca USR Plus și PNL vor avea candidați comuni în București
Articolul următorUSR Plus îi răspunde tăios lui Orban: Nu poți să pretinzi că poţi câştiga alegerile singur atunci când în ultimii 15 ani nu ai depăşit 15%