Dan Barna a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă desfăşurată online, dacă USR va susţine o moţiune de cenzură. 
 
“Ideea de a susţine o moţiune de cenzură în perioada următoare o dezavuez foarte clar şi, deşi ar trebui să fac tradiţionalul balet politic, mai vedem, ne mai gândim, mai cercetăm (…) Ceea ce s-a întâmplat în Parlament cu legea trimisă mult prea târziu de PNL este un lucru ruşinos pentru ceea ce înseamnă capacitatea noastră ca stat, acum în weekend apelăm la cumsecădenia cetăţenilor, de fapt cea care ne-a salvat până acum şi la responsabilitatea lor şi în acest context ideea unei moţiuni de cenzură, gândiţi-vă cât de ridicol ar fi, e situaţia în care antreprenorii şi mediul economic se preocupă cum să salveze angajaţii şi cetăţenii se preocupă cum să-şi protejeze bunicii şi vârstnicii şi noi am face consultări la Cotroceni pentru Guvern”, a spus liderul USR.
 
El a completat că partidul pe care îl conduce nu va intra într-o bătălie politică.
 
“Adică o bătălie politică acum ar arăta un vârf de iresponsabilitate, joc în care USR nu va intra. Pe termen scurt în momentul de faţă tema unei moţiuni de cenzură e o temă de dat ochii peste cap la televizor de către vechea clasă politică, din punctul nostru de vedere priorităţile sunt altele”, a mai afirmat Barna. 
 
Articolul precedentCum s-au îmbogățit “băieţii deştepţi” din Sănătate. Marius Oprea: Începe în anticamera directorului SRI
Articolul următorRăspunsuri pentru întrebările românilor în perioada de alertă