Deputatul USR de Galați, Bogdan Rodeanu condamnă tentativa AUR de a sabota stabilitatea țării prin organizarea unui miting în Capitală într-o perioadă în care România încearcă să fie alături de refugiații din Ucraina. 

”Când la granițe avem război, când avem zeci de mii de refugiați în țară și în vreme ce România este implicată în mod direct alături de aliații ei în susținerea Ucrainei împotriva agresiunii Rusiei. Este încă o dovadă că liderii AUR funcționează ca agenți ai Moscovei în România și că miza acestui partid extremist este a de a scoate România din NATO și UE. Era mai bine dacă AUR ducea autocarele la granițe să ajute refugiați, dar pe Simion nu-l interesează refugiații ucrainieni, el face agenda lui Putin în România ”spune deputatul Bogdan Rodeanu.

Reamintim că astăzi, AUR organizează un miting de protest în București, la care sunt participanți veniți cu autocare din mai mule județe din țară. Aceștia protestează față de greșterea prețurilor la energie și gaze și a restricțiilor impuse pentru perioada de pandemie. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentAjutoare în valoare totală de 3 milioane de euro donate de România către Ucraina
Articolul următorAndrew Noble, ambasadorul Marii Britanii, vizită în Punctul de trecere Siret