Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă a afirmat, marţi, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că este convins că pot să facă un pol liberal, cu o parte din cei din PNL, ca alternativă la polul militaro-socialist, iar USR are o şansă foarte mare să fie la guvernare, după alegerile din 2024, scrie News.ro.

”Eu cred că USR are o şansă foarte mare să fie la guvernare din 2024”, a spus Cătălin Drulă, afirmând că ar mai guverna cu unii oameni din PNL. Întrebat pe cine ar alege între Cîţu şi Ciucă, liderul USR a răspuns: ”Ciucă măcar e om mai aşezat, cu care poţi să vorbeşti nişte lucruri. Din păcate, nu are o competenţă foarte mare pentru ce e nevoie pe guvernare. Florin Cîţu este un om care a acţionat în politică complet neserios şi nu se poate construi cu el”. Cătălin Drulă a mai spus că a colaborat foarte bine cu Ilie Bolojan, cu primarul Reşiţei sau preşedintele de Consiliu Judeţean de acolo. ”Sunt oameni care acum sunt nedumeriţi în militarul socialist din care au ajuns să facă parte. Le întind o mână, pentru construcţie şi sunt convins că putem să facem un pol liberal, ca alternativă la polul militaro-socialist. Eu asta îmi doresc pentru 2024, să facem un pol”, a mai afirmat Drulă.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Daniel Cadariu, chemat urgent în Parlament să dea explicații după dezastrul de la Târgul de turism din New York
Articolul următorFostul premier al Rusiei anunță SFÂRȘITUL LUI PUTIN: Liderul de la Kremlin, agitat și furios!