Președintele interimar al USR, Cătălin Drulă, spune că va exista un congres fie în iunie, fie în octombrie. Cătălin Drulă afirmă la RFI, după demisia lui Dacian Cioloș, că USR merge mai departe:

„Mergem înainte. Proiectul meu este să avem unitate în partid, să definitivăm acest proces de fuziune, care inerent e unul care întâlnește și obstacole pe drum, noi provenim din două foste partide, vechiul USR și PLUS și să ne uităm către electorat (…). O reconectare la electorat, cu ieșiri în stradă, o activitate care a definit USR-ul, noi nu am putut să o facem în ultima perioadă, pentru că suntem responsabili și suntem într-o criză pandemică, unde este mai greu acest contact direct. Avem extrem de solidă această parte de monitorizare a guvernării, partea de politici publice, departamentul condus de Cristian Ghinea, urmărim PNRR-ul, propunem politici publice”, scrie Mediafax.

Congresul USR ar putea avea loc în iunie sau octombrie, declară președintele interimar al partidului: „Am avut o discuție ieri (luni-n.r.) în Biroul Național. În mod sigur, vom avea Congresul anul acesta. S-au conturat două opțiuni, luna iunie sau luna octombrie. Vom lua o decizie în săptămânile următoare, în funcție și de situația pandemică și de criza internațională care este în zona noastră”.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentLudovic Orban, ATAC la Iohannis: „Dreapta a fost PULVERIZATĂ! A distrus PNL, Dreapta românească! A adus PSD la putere”
Articolul următorStelian Ion: ”Ministrul Predoiu nu are urechi să audă şi nici nu îl interesează opiniile specialiştilor care lucrează de ani de zile în sistemul anticorupţie”