Liderul USR, Dacian Cioloș, a declarat marți, la Guvern, după întâlnirea cu premierul Nicolae Ciucă, că formațiunea a cerut ca banii de investiții să fie dați în funcție de nevoile reale și să nu ocolească localitățile cu primari din opoziție.

Cioloș și 6 primari USR i-au cerut premierului ca edilii din opoziție „sa nu fie penalizati la finantarea investitiilor”, a spus liderul partidului. El a adăugat că USR i-a cerut lui Ciucă ca banii pentru comunitățile locale să fie alocați de Guvern pe „criterii obiective, transparente” si dupa „evaluarea proiectelor in functie de realitatile de pe teren, nu in functie de apartenenta politica”.

„Mesajul nostru a fost ca asteptam de la acest Guvern sa vedem aceasta abordare obiectiva, i-am transmis dlui premier aceste asteptari pe care le avem”, a mai afirmat Cioloș.

Din delegaţia USR care a mers la Palatul Victoria au facut parte: primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, primarul municipiului Bacău, Lucian Stanciu-Viziteu, primarul din Dumbrăviţa, Horia Bugarin, primarul din Micăsasa, Timotei Păcurar, şi primarul din Smârdan, Silviu Zinică.

Sursa: Realitatea Din USR