Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, se plânge că Nicușor Dan, primarul Capitalei, susținut de PNL și USR PLUS, nu-i răspunde la telefon și că în această perioadă a fost „inabordabil”.

Un internaut i-a atras atenția primarului PNL al Sectorului 6 să nu-i mai trimită la Primăria Municipiului București când ei semnalează probleme, pentru că a fost ales cu votul cetățenilor din sector, nu pus în funcție de PMB și, prin urmare, îi sugerează o întâlnire pe lună cu primarul Capitalei, Nicușor Dan, și o informare transparentă a cetățenilor cu privire la lucrările din sector.

„Când va răspunde la telefon voi vorbi cu el. În această perioadă a fost inabordabil. Credeți că eu nu aș vrea să știu și eu ca să vă pot spune și dumneavoastră? Aici stau, în Ghencea. Când va debloca conturile, probabil va continua lucrarea.” a răspuns Ciprian Ciucu, stârnind reacții din partea internauților.

Articolul precedentNoi secretari de stat la Ministerul Sănătăţii
Articolul următorMinistrul Justiției, Stelian Ion: ”Să schimbi procurorii generali odată ce schimbi miniştrii e o chestiune absolut nesănătoasă”