Candidatul susținut de PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, susține că va depune plângere penală la DIICOT împotriva actualului primar, Dan Tudorache, asta pentru că acesta ar fi pus Poliția Locală să o urmărească.

”Este șocant să aflu din presă că am fost urmărită și filată de Poliția Locală Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist.

În cadrul Poliției Locale Sector 1 a fost înființat prin dispoziția primarului un departament secret pentru urmărirea mea. Primarul a folosit această instituţie pentru a face poliție politică. Există angajaţi ai Poliţiei Locale care au tăinuit și ascund adevărata lor activitate.

Aceste practici sunt demne de Rusia lui Putin. Nu voi tolera aşa ceva. Primarul actual trebuie să răspundă în faţa Justiţiei pentru asemenea dispoziţii. Voi depune astăzi pângere la DIICOT.

Să faci poliţie politică este interzis prin lege.”, scrie Clotilde Armand.

Articolul precedentPrincipalele MĂSURI pentru revenirea copiilor în bănci. Tătaru: “Nicio decizie nu se va lua fără acordul părinților”
Articolul următorDezvăluiri bombă din Republica Ploiești: Reglări de conturi în stil MAFIOT. Înregistrare din biroul pesediștilor. Cum a fost anihilată caracatița politică