„PNL Sector 1 și PSD s-au aliat din nou la Primăria Sectorului 1. Nu-i nimic. Voi lupta cu ei până când normalitatea va reveni în această instituție iar cetățenii nu vor mai fi nevoiți să umple conturile Mafiei”, a scris primarul pe pagina sa de Facebook.

Anterior, Clotilde Armand a scris pe Facebook:

  • Astăzi, de la ora 15.00, vom avea o nouă ședință de Consiliu Local. Pe ordinea de zi se regăsesc, din nou, proiectele de hotărâre privind exercitarea dreptului la control al Consiliului Local al Sectorului 1 în vederea determinării cheltuielilor necesare pentru prestarea serviciului public de salubrizare pe raza teritorială a Sectorului 1 de către operatorul Romprest SA. Nu uitați că sunt peste 117 milioane de lei plus penalități de recuperat de la această companie – prejudiciul față de comunitatea locală. Așa cum recomandă Curtea de Conturi a României, ANRSC și cam toate instituțiile în cauză ale Statului Român. Reamintesc că la ședința de săptămâna trecută anumiți lideri PNL au venit la mine în cabinet înaintea ședinței să scot aceste proiete de pe ordinea de zi (sper să nu mai îndrăznească asta pentru că este infracțiune). N-am făcut-o iar domniile lor s-au transformat în timpul ședinței de Consiliu Local în cei mai aprigi avocați ai companiei de salubritate. Apoi, consilierii PNL au votat împreună cu PSD și aceste proiecte n-au trecut (evident, să nu uităm cine a făcut acest contract păgubos în anul 2008, pe o perioadă de 25 de ani).
  • Primăria Sectorului 1 a publicat pe site-ul instituţiei nota de control realizată de Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice (ANRSC) în data de 15 martie 2021. Potrivit acestui document, Primăria Sectorului 1 trebuie să recupereze IMEDIAT toate sumele nelegal plătite către operatorul de salubritate Compania Romprest Service SA. Și acum pregătiți-vă pentru ca unii lideri din PNL să nu dorească să recuperăm cele 117 milioane de lei de la această companie și să facă scut alături de PSD apărând alte interese. Fiți atenți la ședința de Consiliu Local de astăzi de la ora 15.00 să vedeți USL Sectorul 1 în toată splendoarea lui. PS: Pentru cei care nu înțeleg de ce avem nevoie de o hotărâre de consiliu: acest contract este realizat între Consiliul Local al Sectorului 1 și compania respectivă.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPreședintele Senatului, Anca Dragu: ”Susţin adoptarea monedei euro, trebuie să convingi că economia ta este una solidă”
Articolul următorCamera Deputaţilor dă astăzi votul final pe moţiunea simplă iniţiată de PSD împotriva ministrului Agriculturii, Adrian Oros