Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a acuzat Partidul Social Democrat de fapul că vrea să o demită prin referendum, deoarece „nu mai merg banii la PSD”.  De cealaltă parte, Marcel Ciolacu arată cu degetul spre „dezastrul administrativ” din Sectorul 1.

„Dl. Ciolacu încă numără sacii uzi cu buletinele de vot. E dificil pentru că foile sunt lipite între ele. Așa a declarat. Cine știe! După ce uscă toți sacii mai discutăm”, a precizat Clotilde Armand, pe pagina ei de Facebook.

De ce susține Marcel Ciolacu referendumul

„Am decis să susţinem orice iniţiativă cetăţenească de convocare a unui referendum pentru demiterea primarului Sectorului 1. Repet, orice iniţiativă cetăţenească, nu politică. Doamna Clotilde Armand a demonstrat că nu e în stare să îşi exercite atribuţiile de primar. Bătaia de joc la adresa bucureştenilor trebuie să înceteze mai repede decât mandatul de 4 ani al doamnei Clotilde Armand. Înainte să se vaite de mafia din salubtritate, ar trebui să facă o vizită prin sectorul 3 sau 4 cum arată acolo. Să vadă cum nu există gropi, gunoaie și cum arată parcurile”, a afirmat Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută marţi după şedinţa conducerii partidului.

Reacţia social-democraţilor vine după problema ridicării gunoiului în Sectorul 1, din cauza unor neînţelegeri privind onorarea contractelor care au ajuns în instanţa între primăria de sector şi compania Romprest. Clotilde Armand a solicitat prefectului Capitalei Alin Stoica să declare stare de alertă în Sectorul 1 din cauza acestei probleme.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentMinistrul Educației a anunțat cum va începe anul școlar viitor: “Sperăm că nu vom avea un al patrulea val”
Articolul următorCătălin Drulă sare în apararea lui Clotilde Armand: ”Când te atacă mafioții în stradă știi că ai procedat corect”