Clotilde Armand, primarul USR PLUS al Sectorului 1, a comentat înlocuirea lui Octavian Berceanu din fruntea Gărzii de Mediu în baza unei decizii a premierului Florin Cîțu. ”Wow, înlocuitorul este fiul unui primar PNL din județul Călărași”, a spus Armand.

Clotilde Armand a scris un mesaj pe Facebook adresat lui Octavian Berceanu.

„Ca locuitor al Bucureștiului vreau să-i mulțumesc lui Octavian Berceanu pentru toată munca depusă la Garda Națională de Mediu. Mulți bucureșteni au respirat un aer mult mai curat datorită implicării și muncii lui. Și știu că nu a fos ușor să facă asta”, scrie în mesajul lui Clotilde Armand.

Reprezentantul USR PLUS a comentat decizia premierului spunând că Berceanu a fost înlocuit în funcție de fiul unui primar PNL.

„Octavian Berceanu a fost demis din funcția de comisar general al Gărzii Naționale de Mediu de către actualul premier. Înlocuitorul lui Octavian este fiul unui primar PNL din județul Călărași. Ce poți să spui mai mult decât ”wow”?”, este concluzia lui Armand.

Șeful Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a fost eliberat din funcție de premierul Florin Cîțu, iar decizia a fost publicată în Monitorul Oficial. Atribuțiile lui Berceanu vor fi preluate de comisarul adjunct al Gărzii de Mediu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentLudovic Orban, alertă de GRADUL ZERO: “Se încearcă metode de CONTROL”. Votul la Congres, viciat?
Articolul următorCătălin Drulă despre Cîțu și demiterea lui Berceanu: ”Un zero politic aflat la termenul de expirare”