Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a afirmat că în ultima vreme, tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva ei şi a colegilor din USR-PLUS. Ea i-a îndemnat pe cei din PNL să lase jocurile politicianiste la o parte şi să guverneze împreună România, pentru că nu este timp de pierdut cu aceste „lupte sterile”. 

„În ultima vreme tot mai mulţi liberali s-au dezlănţuit împotriva mea şi a colegilor mei din USRPLUS. Un prim-ministru care se supără atunci când îi spunem adevărul în faţă, un liberal care ne trimite acasă atunci când vrem reforme adevărate în administraţie şi altul care a uitat că a fost votat să ne reprezinte la Bruxelles.

Dragi colegi liberali, vă rog lăsaţi jocurile politicianiste la o parte şi haideţi să guvernăm împreună România. Acesta este angajamentul nostru în faţa românilor. N-avem timp de pierdut cu aceste lupte sterile. Ştiu, suntem incomozi pentru că nu mai acceptăm compromisuri şi combinaţii, suntem oameni care după 31 de ani în care politicienii au făcut politică fără să-i intereseze de cetăţeni noi ne dorim o ţară mai prosperă. Haideţi să o reconstruim împreună, stimaţi colegi de coaliţie. Hai să lăsăm la o parte orgoliile şi să ne apucăm de muncă. E tot ce contează acum.

Don’t hate the player, hate the game”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentVlad Voiculescu: Sunt puține locuri în sănătate care să nu fie de natură a fi investigată de către DNA
Articolul următorKelemen Hunor e optimist după 4 ore de negocieri: „Am avut o discuție constructivă”