Clotilde Armand a avut prima reacție după ce nu a fost primită la sediul Agenției Naționale de Integritate (ANI). Primărița Sectorului 1 nu a comentat acuzațiile care i se aduc și a dezvăluit că cel care a depus plângerea este Daniel Tudorache, fostul primarul al Sectorului 1. 

“Sunt in situatia in care am aflat dintr-un cominucat de presa ca a fost sesizat Parchetul. Singurl lucru pe care-l stiu cert este faptul cel care a facut plangere e fostul primar Tudorache, multiplu inculpat in dosare penale. Asta spune mult. 

Inteleg ca miza e faptul ca sunt aici si opresc coruptia din cadrul Primariei Sectorului 1. Nu ma voi opri aici. Romprest e doar un exemplu cu un prejudiciu evaluat la un milliard de lei.  Cel mai mare prejudiciu care a fost calculat in Romania.

Dragi PNL-isti si PSD-isti, contractele voastre cu Primaria Sectorului 1 s-au terminat. Sunteti istorie si voi veni dupa fiecare dintre voi, asa cum am facut deja cu fostul primar”, a afirmat, marti, Clotilde Armand. 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentIuliean Horneț, inventatorul care scoate energie din gunoi, susține că proiectele îi sunt blocate
Articolul următorȘedință DECISIVĂ a coaliției: Propunere bombă venită din partea PSD: niciun român să nu aibă venituri mai mici de 4 mii de lei