Clotilde Armand anunță pe Facebook că taie sporul de antenă pentru 100 de angajați ai Administrației Domeniului Public Sector 1. Nivelul radiațiilor este de 1.379 de ori mai mic decât cel de referință.

Angajații de la Administrația Domeniului Public Sector 1, aproximativ 100 de persoane, primesc spor de antenă de 15% din salariu, deoarece sediul ADP Sector 1 se află la câteva sute de metri de Casa Presei, scrie Clotilde Armand, conform Mediafax.

Conform primarului, sporul de antenă a fost stabilit de fosta administrație în baza unei expertize realizată de o firmă privată, iar de atunci și până acum nu a mai fost reactualizată, fiind în vigoare din 2016.

„Când am spus că în sediul ADP S1 vrem să facem o școală au protestat lideri de sindicat și angajați ADP S1 că , că și ei nu pleacă din sediu. Prin urmare, am solicitat către Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) reactualizarea datelor. Și ce credeți?

ANCOM a făcut măsurători în data de 08.03.2021 și a constatat că nivelul de radiații în zona sediului Administrației Domeniului Public, unde Primăria Sectorului 1 intenționează să înființeze <Școala Regală> și unde angajații se simțeau radiați de la antene este de … de 1379 de ori mai mic decât nivelul de referință! Și uite așa s-au luat aceste sporuri timp de ani de zile. De astăzi nu se vor mai lua sporuri iar proiectul <Școala Regală> intră în linie dreaptă”, susține Clotilde Armand.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR PLUS: 2021 este anul critic pentru progrese în combaterea traficului de persoane
Articolul următorStrategie în alb și negru – Ediția din 20 martie 2021