Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că ”vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut”, iar banii vor fi alocaţi raţional, pentru proiecte care să ducă la dezvoltarea comunităţii.

Reprezentanţii Primăriei Sector 1 vorbesc despre un deficit de 1 miliard de lei, însă ”gaura bugetară lăsată de fosta administraţie nu va fi acoperită prin tăierea fondurilor esenţiale desfăşurării actului educaţional”, anunță news.ro.

Primăria Sectorului 1 a transmis, miercuri seară, precizări, după ce în spaţiul public au apărut informaţii cu privire la tăierile de fonduri din bugetele unităţilor de învăţământ din Sectorul 1.

”În acest moment, la nivelul bugetului Sectorului 1 există o diferenţă între cheltuielile bugetate şi veniturile reale de ordinul a 1 miliard de lei. Această situaţie nu poate fi rezolvată decât prin reducerea de fonduri de la toate structurile aflate în subordinea Primăriei sau Consiliului Local Sector 1. Tăierile de fonduri despre care se face vorbire în spaţiul public nu înseamnă că educaţia nu este o prioritate pentru actuala administraţie a Sectorului 1. În niciun caz gaura bugetară lăsată de fosta administraţie nu va fi acoperită prin tăierea fondurilor esenţiale desfăşurării actului educaţional”, a transmis, miercuri seară, Primăria Sector 1, printr-un comunicat.

Primarul Clotilde Armand a afirmat că banii vor fi cheltuiţi raţional.

”Vremea dezmăţului şi populismului bugetar din cel mai bogat sector al Capitalei a trecut. Eu voi remedia ceea ce falşii socialişti au stricat şi, de acum încolo, voi aloca fonduri raţional doar către proiecte esenţiale pentru dezvoltarea comunităţii locale. A venit vremea să reconstruim Sectorul 1, să cheltuim responsabil banii existenţi şi să spunem stop pilelor, corupţiei şi birocraţiei”, a declarat primarul Clotilde Armand.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR a depus la Senat o propunere de eliminare unui articol din legea anti-râuri
Articolul următor100% TU DECIZI! Silvia Dinică a plecat de la catedră la tribună