Cristian Ghinea, coordonatorul de politici publice al USR, a ironizat într-o postare pe rețelele de socializare anunțul privind ridicarea MCV pentru România.

„MCV nu moare, se transformă”, a scris fostul negociator al PNRR, sugerând că țara noastră va fi supusă altor instrumente europene de control pe Justiție.

“MCV nu moare, se transformă. Pentru penalii care se bucură că au scăpat de MCV: puneți dopul la șampanie înapoi!  Justiția din România va fi monitorizată în continuare prin Mecanismul privind statul de drept. Ăsta e pe bani europeni, ăia clasici,” a scris Ghinea într-o postare pe Facebook.
 
Fostul ministru USR al Investițiilor și Proiectelor Europene a invocat și faptul că oficialii români n-ar trebui să se laude așa de mult, pentru că Bulgariei i s-a ridicat MCV acum 3 ani. 
 
“Potrivit PNRR, legile justiției intră la analiză la jumătatea anului viitor. Tic tac. P. S. UE a ridicat MCV. Și a pus o nuielușă în schimb. Puteți cere detalii la Viktor Orban”, a mai scris Ghinea.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPMP susține demersul inițiat de USR și de Forța Dreptei, de atacare la CCR a modificărilor aduse Codului Fiscal
Articolul următorCătălin Drulă: „Coaliția joacă bambilici cu pensiile românilor. Din ianuarie o să avem alte zeci de mii de pensii speciale”