La final de mandat în Camera Deputaților, Cristina Iurișinți spune că a avut 4 ani cu multe provocări, lupte și victorii. Chiar dacă nu va mai activa în noul Legislativ al țării, politiciana bistrițeancă promite că va continua să se implice pentru susținerea unor proiecte benefice pentru sistemul educațional.

 

 

“A fost un mandat cu multe provocări, cu lupte și victorii de etapă pentru statul de drept, cu proiecte pentru eliminarea pensiilor speciale, pentru eliminarea Editurii unice și a Manualului Unic impus de PSD, cu legi bune pentru Educație și pentru egalitatea de șanse”, spune Cristina Iurișniți.

Deputata USR susține că va continua să să se implice pentru susținerea unor proiecte benefice pentru sistemul educațional, chiar dacă nu va mai face parte din Legislativul național.

”Chiar dacă nu voi mai activa în Parlament, voi continua să contribui în domeniul Educației, egalității de șanse, luptei împotriva discriminării, a prevenirii și combaterii violenței domestice asupra femeilor și copiilor noștri prin experiența acumulată în acești 4 ani tumultuoși”, a mai adăugat sursa citată.

Totodată, Cristina Iurișniți a mai anunțat că demisiile parlamentarilor USR au fost validate, astfel că misiunea sa în Parlamentul României se încheie pe 18 decembrie, cu câteva zile înainte de finalizarea mandatului. Deputații USR au demisionat înainte de alegerile parlamentare, ei renunțand astfel la pensiile speciale.

”Au fost validate demisiile parlamentarilor USR, deci inclusiv demisia mea, începând cu 18 decembrie, conform cererii depuse la Camera Deputaților”, a precizat Iurișniți.

 

Sursa: Realitatea de Bistrita-Nasaud

Articolul precedentRaed Arafat: „Începerea vaccinării nu înseamnă reducerea măsurilor și nu înseamnă că suntem ok”
Articolul următorCioloș: ”Să încheiem cât mai repede saga asta cu împărțirea de funcții și să discutăm serios programul de guvernare”