Premierul desemnat Dacian Cioloș a explicat că își asumă faptul că ar putea conduce un Guvern de sacrificiu, dar mizează pe faptul că multe măsuri pot fi luate direct de la Palatul Victoria, iar reformele asumate prin PNRR vor trece sigur și în Parlament, pentru că sunt deja asumate politic.

”În primul rând, vom lua toate măsurile care țin direct de Guvern și sunt multe măsuri care pot fi luate și care vor aduce beneficii cetățenilor. Sunt multe lucruri care pot fi făcute direct de către Guvern.

În PNRR sunt multe măsuri adoptate și susținute de o majoritate în Parlament, iar dacă este nevoie de OUG, de legi în Parlament, nu mă aștept să întâmpinăm opoziție, fiindcă aceste măsuri au fost aprobate deja de o majoritate, iar noi cei de la USR am fost acolo, Cristian Ghinea a fost coordonatorul PNRR.

Este perfect asumabil faptul că am putea fi un Guvern de sacrificiu. Noi nu facem un calcul politic cu ceea anume vom putea câștiga. Singurul mod în care noi vom putea câștiga este acel scenariu în care câștigă și românii. Să ne dea votul și apoi vom vedea.”, a spus Dacian Cioloș.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentCătălin Drulă: ”Cred că sunt din ce în ce mai mulţi oameni din PNL care înţeleg că nu se mai poate cu Florin Cîţu”
Articolul următorLovitură la vârful CASTEL FILM: acționarul majoritar al companiei, Vlad Păunescu, pus sub acuzare de DIICOT. Sechestru pus de procurori – acuzații extrem de grave