Preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, duminică, la Craiova, că din acest oraş poate pleca un nou val de speranţă, de emulaţie, pentru a relansa Oltenia, însă, din păcate, aici “câţiva hoţi întind din nou mâna şi cer votul craiovenilor”.

“La Craiova, câţiva hoţi întind mâna şi cer din nou votul craiovenilor, ca să ajungă din nou în funcţii publice. Solomon, care a fost prins cu mâna în banul public şi care a făcut puşcărie pentru asta e din nou candidat. Peremista şi pesedista Olguţa Vasilescu, fosta mână dreaptă a lui Vadim Tudor şi-a lui Liviu Dragnea, vrea un nou mandat, după ce ultimul pe care l-a obţinut a durat 3 luni de zile, ca să zboare din nou într-o altă funcţie publică, de unde să poată să mulgă. Cam asta fac. Deci avem penali şi impostori, hoţi şi incompetenţi, lichele care au din nou tupeul să se ceară din nou în funcţii publice, pe banii dumneavoastră. Sunt nişte penali care au fost dovediţi de justiţie că sunt penali şi care au acum neruşinarea să candideze din nou. (..) Nu mai votaţi hoţi, nu mai votaţi incompetenţi, nu mai votaţi corupţi, nu mai votaţi impostori, care ştiu o singură limbă străină: a hoţiei, a corupţiei şi a imposturii. Nu votaţi hoţi, care au recunoscut că au furat. Bani au ajuns în buzunarele clanurile interlope din Craiova, care sunt conduse de politicieni”, a declarat, într-o conferinţă de presă, Dacian Cioloş.

Acesta a mai afirmat că oraşul Craiova şi regiunea Olteniei pot fi zone cu perspectivă, cum sunt multe localităţi din Transilvania.

“Am simţit o resemnare din partea multor oameni că lucrurile nu prea se mai pot schimba, că sunt cam aceiaşi oameni care se învârt. Noi venim şi le spunem ceea ce vrem să facem, dar foarte mulţi oameni nu prea mai cred în promisiuni. Cred că de la Craiova poate pleca un nou val de speranţă, de emulaţie, pentru a relansa Oltenia. Craiova a mai făcut asta, în mai multe domenii, de mai multe ori şi, aşa cum simt vibraţia de la europarlamentare încoace, cred că aici există masa critică de oameni, de tineri, de antreprenori care au reuşit în viaţă şi fără ajutorul ăstora, şi fără ajutorul celor care de 30 de ani au destinele României şi destinele Doljului şi ale Craiovei în mână şi am văzut cam ce-au putut să facă. (…) Ceea ce putem face împreună o să ajute în a reda speranţa că şi Craiova şi Oltenia pot fi la fel de cu perspectivă cum e Transilvania şi cum sunt alte zone şi regiuni din Europa”, a mai spus preşedintele PLUS.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentInterviu în exclusivitate la Realitatea Plus – Omul cheie care ştie cine le dădea ordine foştilor şefi din servicii Florian Coldea şi George Maior rupe tăcerea
Articolul următorUSR vrea organizarea referendumului Fără Penali odată cu alegerile parlamentare