Vicepremierul Dan Barna îi critică pe liderii social-democrați pentru declarațiile privind PNRR: „Disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a lui Ciolacu de a câștiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio”.

„I-am ascultat mai devreme pe Marcel Ciolacu și Gabriela Firea încercând să explice cum Planul Național de Redresare și Reziliență va aduce sărăcie în România. În logica pesedistă, 29,2 miliarde de euro cheltuiți pentru autostrăzi, spitale, împăduriri, educație, reforme fiscale sau energie regenerabilă sunt un lucru rău”, transmite Dan Barna.

El afirmă că, în toată istoria sa, PSD n-a făcut decât să dea exemple despre ce înseamnă „disprețul pentru cetățean și buna guvernare”.

„Și e nerăbdător să se întoarcă și să o ia de la capăt. Disperarea e vizibilă cu fiecare tentativă a lui Ciolacu de a câștiga premiul întâi la Festivalul Pinocchio. PNRR a fost gândit pentru dezvoltarea acestei țări și este cel mai important proiect național de la cel privind integrarea în Uniunea Europeană și NATO. Oricât încearcă PSD să îl deraieze, PNRR va reuși. Reformele se vor întâmpla cu sau fără încuviințarea stângii-caviar a lui Marcel Ciolacu”, conchide Barna.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentParchetul European își începe activitatea în iunie
Articolul următorCulisele statului paralel | Începe bătălia pe șefia PNL și PSD. Cine intră în cursa pentru Cotroceni 2024 – Ce șanse au Orban, Cîțu și Geoană