Preşedintele Uniunii Salvaţi România, Dan Barna, a vorbit, marţi, despre procesul câștigat le Laura Codruța Kovesi la CEDO. Liderul USR spune că în acest caz “pierzătorul” este statul român “capturat de interese de grup”.

“Laura Codruţa Kovesi a câştigat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA. O felicit pe doamna Kovesi pentru hotărârea cu care a luptat pentru a-şi dovedi dreptatea. Pierzătorul în acest caz este statul român. Un stat capturat de interese de grup care încă nu au răspuns în totalitate pentru faptele lor. Chiar dacă Liviu Dragnea nu mai contează în politică, apropiaţii săi sunt încă în funcţii. Iar metodele şi modul lor de gândire pot ajunge în orice moment înapoi la putere. Asta trebuie prevenit. Cu orice preţ”, a scris liderul USR pe Facebook.

Laura Codruța Kovesi a câștigat marți la CEDO procesul prin care a contestat decizia de revocare din funcţia de procuror-şef al DNA.

Articolul precedentProiectul Codului Administrativ inițiat de UDMR, cu obligativitatea folosirii limbii maghiare, pe masa deputaților
Articolul următorSilviu Dehelean: PSD a adus lupta anticorupție în moarte clinică, dovadă și închiderea dosarului lui Darius Vâlcov