Fostul lider USR Dan Barna a declarat, joi, la Profit TV, că PNL a ajuns ”unul din sateliţii PSD” şi că sunt foarte mulţi liberali care ar vrea să iasă din această căsătorie nefericită.

„PNL a devenit un satelit, după ce preşedintele Iohannis a decis să predea cheile PNL lui Marcel Ciolacu, lucrurile sunt clare”, a zis Barna.

”Avem un PSD care controlează managementul ţării şi unde PNL este un satelit. Atmosfera din coaliţie este mult mai rea decât în perioada coaliţiei cu USR”, a mai arătat fostul lider USR, el precizând că PSD ar prefera ca la alegeri, în turul doi să intre AUR, un alt satelit al său.

Despre PNL, Dan Barna a arătat că ştie din dialoguri directe ”că sunt foarte mulţi în PNL care nu sunt deloc fericiţi că se ducă să spună ‘Săru-mâna’ la PSD”.

„Au fost aşezaţi ca şi copii de mingi la echipa lui Marcel Ciolacu. O componentă importantă din PNL speră să iasă din această căsătorie nefericită”, a spus Barna, adăugând că are un dialog firesc, inclusiv cu Ludovic Orban, care şi el este în ceea ce se numeşte opoziţia din Parlament.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentScandal la Mogoșoaia. Consilieră USR, amenințată și agresată de doi colegi din PNL și PMP
Articolul următorVIDEO – SCANDALUL de la Mogoșoaia. Filmul agresiunii împotriva consilierei USR