Deputatul USR Filip Havârneanu a ajuns la spital și este imobilizat la pat, în urma unui accident. Parlamentarul nu-și simte partea stângă a corpului, pentru că măduva a fost afectată.

Deputatul a transmis, într-un mesaj pe rețelele de socializare, despre înrercarea prin care trece, fără a oferi multe detalii.

“În următoarea perioadă îmi voi folosi puțina energie pe care o am pentru a mă recupera după un accident, despre care nu voi dori să vorbesc mai mult nici eu, nici echipa mea, nici cei foarte apropiați mie. Activitățile noastre nu vor fi anulate, colegii mei de cabinet mă vor ajuta să depășim acest impas, în plan profesional. Din respect pentru cei cu care colaborez sau am proiecte în lucru, dar și pentru oamenii care îmi sunt alături dintotdeauna, pot să confirm faptul că am suferit multiple leziuni, unele în zona cervicală, va urma o perioadă de spitalizare și o operație pe coloană”, a scris, pe Facebook, Filip Havârneanu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentClotilde Armand: „Ministrul Cercetării şi al Digitalizării (actualmente preşedintele filialei PNL Sector 1) a blocat digitalizarea Primăriei Sectorului 1 cu fonduri europene”
Articolul următor„Colț de Rai” pentru micuții cu boli grave – proiect de suflet lansat la Legile Puterii, de Emanuel Ungureanu