Deputatul USR Iulian Bulai îl atacă dur pe premierul Florin Cîțu, spunând că a angajat-o la o agenție importantă pe fiica lui Marcel Vela, pe care “o recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei”, în timp ce pe Andreea Moldovan, medic de top, a demis-o. Concluzia lui Bulai: “Acest premier trebuie să plece. Astăzi. Acum”.
  • “Andreea Moldovan este un medic de top, specialistă în domeniul ei, director de spital. A studiat și a muncit în străinătate. Demisă pentru că e „incompetentă”.
  • Fata lui Vela: numită subsecretar de stat la o agenție importantă. O recomandă vocea, talentul și relațiile tatălui ei.
  • Ambele decizii luate de Florin Cîțu, la o zi distanță. Așa arată marile reforme în viziunea lui. Nu susțin!
  • Eu sunt un munte de răbdare, dar speranțe de la acest premier nu mai am. Trebuie să plece. Astăzi. Acum”, a scris Bulai, joi, pe Facebook.
La mai puțin de patru luni de la instalarea Guvernului Cîțu, coaliția de guvernare trece prin prima criză majoră, declanșată de decizia premierului de a-l demite pe ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu. Decizia a fost luată miercuri, cu acordul președintelui Klaus Iohannis, la două zile după ce coaliția hotărâse ca Voiculescu să rămână în funcție.
USR-PLUS îl acuză pe Cîțu că “a făcut jocul celor care frânează de trei luni reformele din programul de guvernare” și cere o ședință de urgență a Coaliției pentru a discuta retragerea sprijinului politic pentru premier. De partea cealaltă, PNL spune că nu se pune problema ca Florin Cîțu să plece.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentKelemen Hunor: USR-PLUS o să îşi dea seama că s-a cam pripit cu solicitarea de schimbare a premierului
Articolul următorTensiunile iau amploare în USR-PLUS: Dacian Cioloș ar vrea să-și retragă partidul din alianța cu USR!