Plenul Camerei Deputaţilor s-a întrunit, luni, pentru a dezbate moţiunea simplă a PSD împotriva ministrului Investiţiilor şi Proiectelor Europene, Cristian Ghinea, votul urmând să fie dat marţi. 

Deputatul USR Iulian Bulai a spus despre președintele PSD, Marcel Ciolacu, că este o „rușine pentru țară”.

„Nu știam domnule Ciolacu că ați ajuns vedetă în cartea doamnei Dăncilă. Domnule Cilacu PNRR o să facă dreptate și pentru zona din care vă trageți dvs. De 30 de ani nu sunteți în stare să traversați munții în Transilvania. Nu ați conectat Moldova cu Muntenia. Sunteți o rușine pentru țară, faceţi moţiuni de cenzură ca să nu recunoaşteţi că aveţi o vină. Nu aţi fost în stare să faceţi autostrăzi şi acum faceţi pe destepţii”, a spus Iulian Bulai, în Parlamentul României.

Iulian Bulai a adus cu el două borcane: „Sunt mostre din forajele care se fac pentru ce urmează a fi şantierul pentru autostrăzile Moldovei”, a transmis Bulai. Cele două borcane vor fi date cadou lui Cristian Ghinea, Cătălin Drulă şi vicepremierului Dan Barna.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPreședintele Klaus Iohannis s-a întâlnit cu Joe Biden, președintele SUA, la Summitul NATO
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Scandalul medicamentului antiviral pe care nu îl vrea nimeni și nici măcar nu este autorizat în UE