Deputatul USR PLUS Cristina Prună susține că moțiunea împotriva ministrului Cristian Ghinea este a treia respinsă prin luarea în considerare a voturilor de pe tabletă și că „până acum parlamentarii PSD și AUR nu au semnalat vreo problemă”.

„Am o veste proastă pentru PSD și AUR: nu mă las intimidată de circul lor ieftin din Camera Deputaților! Am condus ședința de plen, iar în cadrul acestei ședințe moțiunea împotriva lui Cristian Ghinea a fost respinsă cu 171 de voturi contra, 143 pentru și o abținere. Respingerea moțiunii a declanșat un circ în Camera Deputaților, cu domnii Simonis (PSD) și Simion (AUR) personaje principale care au început să urle de la tribună că voturile de pe tabletă nu trebuiau luate în considerare”, a scris pe Facebook deputatul USR PLUS, informează Mediafax.

Cristina Prună susține că amenințările cu plângerile penale nu o intimidează.

„Este a treia moțiune simplă votată în Camera Deputaților cu acest sistem și până acum parlamentarii PSD și AUR nu au semnalat vreo problemă. Pentru că nu este nicio problemă. Amenințările cu plângerile penale nu mă intimidează! PSD trebuie să învețe lecția opoziției, îmi imaginez că e foarte greu după 4 ani în care s-au folosit de majoritatea parlamentară ca un tanc pentru a vota toate mizeriile în parlament. AUR trebuie să învețe să nu mai copieze după PSD”, a mai scris Cristina Prună pe rețeaua de socializare.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți seara, că va depune plângere penală pe numele deputatului Cristina Prună, pentru modul în care a condus ședința în care s-a dat votul pe moțiunea simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, pentru că a ținut cont de voturile online.

„Vom depune o plângere penală pe președinta de ședință (Cristina Prună – deputat USR) de astăzi (marți – n.r.). Este inadmisibil. Cred că știe și un student în prima săptămână, o moțiune simplă sau o moțiune de cenzură nu este un act normativ, nu este o lege. Nu faci vot online. Nu poți să vii, să aduni cele două fiindcă așa ți-au cerut președinții de partid”, a spus Ciolacu, la un post tv.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedent”Hai cu mic, cu mare, în gară, la vaccinare”. Ministrul Drulă anunță deschiderea unui centru nou de vaccinare
Articolul următorCULISELE STATULUI PARALEL. Moștenirea premierului Ponta, dezvăluiri în premieră