Deputatul USR Victor Ilie a declarat la Realitatea Plus, după afirmațiile făcute de premierul ungar Viktor Orban la vizita în Transilvania, că atât acestuia cât și liderului rus Vladimir Putin „le-ar conveni un conflict etnic în România”.

„Cred că și lui Viktor Orban și lui Vladimir Putin le-ar conveni un conflict etnic în România. Eu cred că prudența e foarte importanță din partea oficialilor români”, a declarat Victor Ilie la Realitatea Plus.

„Viktor Orban conduce o țară de 9 milioane de oameni care vrea să dicteze Uniunii Europene care are peste 450 de milioane de oameni care își doresc oprirea agresiunii ruse în Ucraina”, a adăugat deputatul USR.

„Dacă Viktor Orban și țara lui nu își dorește acest lucru și își dorește să rămână prieten cu Vladimir Putin, atunci o repet răspicat: poate atunci locul Ungariei nu este în Uniunea Europeană”, a adăugat parlamentarul USR într-o postare pe Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSenatorul USR de Iași Marius Bodea: „Voi candida pentru funcția de primar al orașului nostru! Am fost și sunt aici pentru oraș și ieșeni”
Articolul următorLiderul USR, Cătălin Drulă: ”Dincolo de anunțuri triumfaliste: autostrăzile Moldovei avansează în ritm de melc”