Primarul municipiului Timișoara, Dominic Fritz, a depus joi dosarul pentru dobândirea cetățeniei române: „Cu bune, cu rele, cred în România și în potențialul său. Iubesc această țară și vreau să-i croiesc soarta împreună cu voi toți”.

„Așa arată zâmbetul unui român în devenire. Azi mi-am depus dosarul pentru dobândirea cetățeniei române. Adevărul este că de mult mă simt unul de-al vostru. Să am și un pașaport românesc va fi confirmarea oficială pentru un fapt simplu: Cu bune, cu rele, cred în România și în potențialul său. Iubesc această țară și vreau să-i croiesc soarta împreună cu voi toți”, scrie pe Facebook Dominic Fritz.

El mulțumește României „pentru această călătorie extraordinară la care m-ai invitat când am călcat pentru prima oară pământul tău, la 19 ani”.

„Și mulțumesc Europa că mă lași să fiu timișorean din Pădurea Neagră, român german și, mai ales, om liber printre oameni liberi”, încheie Fritz.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDan Barna: Republica Moldova trebuie să beneficieze de susţinerea tuturor statelor din OSCE, pentru că există sprijin internaţional pentru valorile democratice
Articolul următorEliot Sorel, în dialog cu Ana Maria Păcuraru-interviul care promite să schimbe cursul politicii internaționale: Biden are ocazia să facă un ultim gest de mare om politic, spunând că el se retrage – VIDEO