Premierul Florin Cîțu a declarat, joi, într-un briefing de presă la Palatul Victoria, că a asigurat la Bruxelles că acesta este Guvernul care va face reforme.

„Avem cel mai bun PNRR pentru Comisia Europeană! Acesta este Guvernul care va face refome.

România a fost acolo ca să ne asigurăm că suntem pe drumul cel bun cu PNRR. Vreau să fie un program care să fie aprobabt în momentul în care va fi depus. Am prezentat Comisiei Europene obiectivele noastre în ceea ce privește reforma, cu privire la ceea ce privește economia și modul în care PNRR va susține în următoarea perioadă creșterea economică, dar și reformele”, a spus Florin Cîțu, în briefingul de presă de după ședința de Guvern.

„Despre colaborarea cu social-democrații… voi avea o discuție, PNRR nu e doar al acestui guvern. Eu cred că social-democrații nu vor ca România să pună în pericol adoptarea PNRR la nivelul întregii UE”, a spus Florin Cîțu după întoarcerea de la Bruxelles, unde a discutat cu reprezentanții Comisiei Europene.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentSenatorul USR PLUS Cristi Berea: Mihai Chirica să nu creadă că închidem ochii la şmecheriile din Primărie
Articolul următorIohannis: Relaxarea începe din 15 mai: fără mască în spațiul public, fără restricții de noapte, magazinele revin la program normal