Fostul ministru al Sănătăţii Ioana Mihăilă spune că, în ziua cu recordul absolut de morţi de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliţie împotriva sănătăţii publice.

“În ziua cu recordul absolut de morţi de la începutul epidemiei, s-a născut monstruoasa coaliţie împotriva sănătăţii publice. Liderii de grupuri parlamentare PNL, PSD, UDMR şi AUR au respins dezbaterea urgentă a Legii Certificatului Verde în Camera Deputaţilor”, a scris Ioana Mihăilă, marţi, pe Facebook.

Ea a menţionat că nu mai miră pe nimeni că AUR este “un partid antivaccinist”.

“Dar că partide care clamează responsabilitatea faţă de ţară şi popor nu simt nicio presiune pentru a adopta măsuri de limitare a pandemiei de COVID-19 este sfâşietor şi complet de neînţeles”, a adăugat fostul ministru al Sănătăţii.

Grupul de Comunicare Strategică anunţă marţi, pe baza datelor existente la ora 10.00, că în ultimele 24 de ore s-au înregistrat apeste 11.000 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate 591 de decese, din care 5 din perioada anterioară.

Sursa: Libertatea Zilei

Articolul precedentDacian Cioloș: „Nu am înțeles care sunt intențiile PNL de acum încolo. Nu am fost chemați la negocieri”
Articolul următorCum a ajuns Iohannis la mâna PNL. Președintele jucător “trăiește” din mila lui Cîțu