Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a declarat pentru Aleph News că eșecul campaniei de vaccinare anti-COVID în România stă în mâinile „coordonatorilor”.

„Domnul Gheorghiță, domnul Baciu – secretarul de stat care avea atribuții directe – și premierul Florin Cîțu, care este coordonator principal al acestei campanii. Cred că putea să meargă mult mai bine, dar a fost o campanie concentrată pe logistică, nu a fost o campanie de marketing”, a spus Ionuț Moșteanu.

USR-istul a mai spus că dacă această campanie de vaccinare anti-COVID este privită strict din perspectiva strategiei de marketing și comunicare, poate fi încadrată la capitolul eșec.

„Campania de vaccinare trebuia să fie o campanie de marketing. Ori campania asta a fost dată la Armată, Armata a făcut logistică că știe logistică, dar acum o să vedem, așteptăm și noi niște analize. Dar din punct de vedere marketing și comunicare a fost un eșec. Și îmi asum asta ca un om care a lucrat o viață în marketing și comunicare”, a conchis Ionuț Moșteanu.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentEuroparlamentar: România trebuie să aplice rapid normele UE de interzicere a practicilor comerciale neloiale pentru a proteja micii fermieri!
Articolul următorCulisele Statului paralel. România, furată ca în codru. Cum s-a ajuns la dezastrul de la Termocentrala Mintia