Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, a comentat, joi, fuga din țară a Elenei Udrea înainte ca aceasta să fie condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare.

„Klaus Iohannis a avut dreptate când ne-a vorbit de un ‘stat eșuat’. Așa arată statul eșuat. Autorități paralizate. Elena Udrea a fugit și nimeni nu știe de ea. A fugit cu câteva ore înainte de aflarea sentinței. Justiția și-a făcut treaba. E și un semnal pentru toți corupții care astăzi cred că pot fura liniștiți în noul sistem construit de Klaus Iohannis, Ciucă și Ciolacu. Vă vine rândul. Dacă nu peste 1 an, peste 5 sau 6. Autoritățile, în schimb, sunt paralizate.

Așteptăm urgent niște lămuriri din partea lui Lucian Bode și Cătălin Predoiu. Cum a fugit Elena Udrea din țară? Unde este? Ce se întâmplă cu aducerea în țară a altor corupți celebri? Ce se întâmplă cu Ghiță? Când începeți să recuperați banii din averile furate?”, a scris joi, pe Facebook, Ionuț Moșteanu.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentSMURD, între Interne și Sănătate. Raed Arafat îl avertizează pe Alexandru Rafila că împărțirea serviciilor de urgență va slăbi sistemul
Articolul următorEmmanuel Macron şi Marine Le Pen s-au clasat pe primele două locuri ale primului tur al prezidenţialelor în Franța