Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat miercuri după discuția cu premierul desemnat Dacian Cioloș că a constatat o lipsă de încredere. Fără încredere este greu să construiești, a mai spus liderul UDMR.

Kelemen Hunor a spus că discuțiile de miercuri cu premierul desemnat nu au avut nici un rezultat.

„Am avut această discuție la invitația premierului desemnat Dacian Cioloș. Azi nu am ajuns la o concluzie, trebuie să vedem ce va discuta fiecare dintre părți în forurile decizonale”, a declarat Kelemen Hunor, potrivit Mediafax.

În plus liderul UDMR a vorbit despre lipsa de încredere dintre părți.

„Am constatat lipsa de încredere, fără încredere este greu să construiești… noi trebuie să găsim o soluție, într-o formă sau alta…. Eu sper ca fiecare să mai lase din orgoliile arătate în stânga și în dreapta, nu mai putem schimba moțiunea de cenzură, nici alăturarea de AUR, dar trebuie să schimbăm viitorul”, a adăugat Kelemen Hunor.

Sursa: Realitatea Din UDMR

Articolul precedentFlorin Cîțu după întâlnirea cu Cioloș: ”Solutia cea mai buna pentru Romania este coalitia de dreapta, aceasta coalitie”
Articolul următorDacian Cioloș după întâlnirea cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor: ”Nu există altă formulă de guvernare la care noi să participăm, alta decât cea cu PNL, UDMR”