Emanuel Ungureanu (USR-PLUS) se arată nemulțumit de atitudinea avută de Klaus Iohannis, după ce președintele le-a recomandat românilor să joace golf.

„Am ales răul cel mai mic. Ghinion. Vă aduceți aminte? Domnul Iohannis ne explica cu tupeu că profesorii care nu își pot lua mai multe case din meditații au…ghinion. Și noi l-am ales, pentru că nu puteam cu Ponta și apoi cu Dăncilă. El a rămas același, astăzi ii îndemna pe românii îngrijorați de creșterea facturilor la utilități să învețe să joace…golf.

Tot el, îl susține în fruntea guvernului României pe unul care se crede Superman. Ghinion”, a spus Emanuel Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat sâmbătă, la evenimentului organizat de compania Dacia Renault cu prilejul decernării premiilor Cupei de Golf „Paul Tomiţă”, că golful se poate practica la orice vârstă, încurajând pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii.

„Mă bucur să întâlnesc aici atâţia oameni pasionaţi de golf, un sport care nu este deloc exclusivist şi care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mişcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă şi încurajez pe cât mai mulţi să descopere acest frumos sport, care oferă multe satisfacţii”, a afirmat preşedintele Iohannis.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentAugustin Zegrean ii da dreptate lui Florin Cîțu: ”Guvernul NU are nevoie de un nou vot de încrede în Parlament”
Articolul următorLiviu Dragnea, interviu eveniment, la Realitatea Plus. Secretele care dinamitează scena politică. Jocuri murdare – dezvăluirile care vor lăsa urme adânci. De ce tremură Palatele?