Liderul deputaților USR, Ionuț Moșteanu, spune că nu are nicio șansă moțiunea simplă a opoziției împotriva ministrului USR Cristian Ghinea.

„PSD și minionii lor extremiști, trepădușii de la AUR, sunt deranjați de șansa României la dezvoltare prin PNRR și anunță o nouă moțiune simplă împotriva Ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene, Cristian Ghinea. PSD nu se poate obișnui cu ideea că PNRR nu este PNDL-ul lui Dragnea. Pentru banii din PNRR poate aplica orice primar din România, indiferent de culoarea politică. Ce îi deranjează? Prin PNRR nu se vor putea vinde becuri stradale cu 1.800 de euro, pixuri de 300 de euro ori toalete în școli, cu 80.000 de euro, cum s-a întâmplat în Teleorman. PNRR nu este despre stadioane în pantă, ci despre proiecte care să aducă un plus real comunităților. E despre mari investiții, amânate de 30 ani. De asta sunt supărați PSD-istii. Există aproape 30 miliarde de euro, bani care nu pot fi furați.

Ce îi deranjează pe trepădușii politici, bufonii extremisti și partenerii corupților de la PSD, AUR, la PNRR? PNRR este cel mai important proiect din istoria recentă a României. Pe lângă PNRR se adaugă și fondurile europene, România putând să ajungă până la 80 miliarde de euro atrași doar în următorii ani. Șansa unei generații. O șansă istorică pentru sprijinirea mediului de afaceri, digitalizarea și debirocratizarea administrației, combaterea sărăciei, construirea autostrăzilor și a căilor ferate, modernizarea spitalelor și școlilor. Șansa istorică la dezvoltare. E ceea ce nu vor extremiștii. Ca România să se dezvolte și sa prospere.

Urmează o moțiune simplă împotriva ministrului Cristian Ghinea, depusă astăzi de PSD. Încă o moțiune fără șanse. Încă o moțiune în care coruptii și extremiștii, laolaltă, se vor face de râs. Aștept să le transmit același mesaj și din plen”, a scris Ionuț Moșteanu pe Facebook.

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDrulă: Lucrările la Podul suspendat peste Dunăre avansează bine
Articolul următorBarometrul vizibilității miniștrilor: Ioana Mihăilă a intrat direct pe locul 2