Sorin Grindeanu a fost reconfirmat astăzi președinte al Camerei Deputaților în Biroul Permanent cu voturile PSD, PNL și UDMR. Purtătorul de cuvânt al USR, liderul deputaților USR Ionuț Moșteanu, se arată revoltat de acest lucru și susține că „hoția se întoarce”.

„Am fost la protestele împotriva OUG 13. A fost și Președintele Klaus Iohannis, au fost și mulți PNL-iști de bună credință, alături de sutele de mii de români. Am protestat împotriva ordonanței penalilor, împotriva „Premierului OUG 13” și Ministrului „altă întrebare”.

Premierul OUG 13, Sorin Grindeanu, a fost reconfirmat astăzi de noua majoritate toxică PNL-PSD-UDMR în funcția de președinte interimar al Camerei Deputaților, ca parte din înțelegerea vechilor partide pentru noua guvernare.

Singurul partid care a votat împotriva numirii lui Sorin Grindeanu a fost USR.

Hoția se întoarce”, a spus Ionuț Moșteanu, purtător de cuvânt al USR, pe pagina sa de Facebook.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentDan Barna despre guvernarea PSD-PNL: ”Mă îndoiesc că această combinație de jumulit bugetul public va putea să reziste până în 2024”
Articolul următorEmanuel Ungureanu vrea măsuri mai dure pentru nevaccinați: Dacă refuzi vaccinul, atunci când ajungi la spital, plătește!