Președintele interimar al USR Cătălin Drulă spune că ar trebui remaniat tot Guvernul. El a prezentat motivele pentru care ar trebui remaniați actualii membri ai Cabinetului. „S-au întâlnit azi liderii Coaliției Sărăciei să discute despre remanieri. Ar trebui remaniat tot acest Guvern”, a scris luni pe Facebook Cătălin Drulă, relatează Mediafax.

Despre ministrul Finanțelor, Drulă spune că România duce o politică fiscală dezastruoasă, deși ar trebui să ducă o politică fiscală anti-inflație, cu reducere de deficit bugetar. România se împrumută la dobânzi record, mai spune liderul USR.

Acesta susține că ministrul Muncii nu e în stare să aplice protecție socială, nu e în stare să facă nimic cu pensiile speciale.

„Ministrul Transporturilor pierde bani din PNRR, se anulează proiecte importante, se anulează licitații, avem o rată de contractare absolut minusculă, sub 5% din PNRR. Grindeanu, out”, a mai scris pe rețeaua de socializare Drulă.

Conform acestuia, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, nu face nimic pentru construcția de spitale, iar ministrului Educației nu îi pasă sub nicio formă de proiectele pentru amnistia plagiatului care sunt în Parlament. De asemenea, îl acuză pe Sorin Cîmpeanu că nu îi pasă de studenții care peste noapte au trebuit să își caute cazare, să revină din online în offline, fără niciun fel de pregătire.

„Ministrul Energiei: Ce trebuie să mai facă acest om ca să plece odată? Virgil, ești depășit, pleacă acasă! Ministrul Economiei, știe cineva numele lui? Cred că ne e tuturor greu să spunem cine este la ministerul Economiei și mai sunt alți miniștri la fel de vizibil”, mai spune Cătălin Drulă.

 

 

 

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentUSR: „E definitiv: legea USR care permite accesul cu animale de companie pe plajele de la Marea Neagră a fost promulgată”
Articolul următorStelian Ion, după avizul critic al Comisiei de la Veneţia: ”Se compromite un interes major al României”