Candidatul USR-PLUS Iași la șefia Cosniliului Județean, Marius Bodea, și-a prezentat principalele sale proiecte pe care vrea să le pună în aplicare după alegerile locale.

„Repunerea Aeroportului Iași în funcţiune, dezvoltarea integrată a Zonei Metropolitane, reducerea discrepanţelor sociale prin dezvoltarea celorlalţi poli urbani din judeţ, sprijinirea culturii – sunt principalele obiective pe care mi le-am asumat în calitate de viitor președinte al Consiliului Județean Iași.

Cred, cu adevărat, că ne aflăm într-un punct de inflexiune în Iași, dacă nu chiar definitoriu pentru istoria noastră politică recentă. Le mulțumesc lui Cosette și Monicăi, precum și tuturor membrilor și simpatizanților USR-PLUS Iași pentru că am reușit să concretizăm acest proiect de unificare a Opoziției, pe care mulți nu îl mai vedeau posibil. Este unic în istoria Iașului, el reprezintă cheia înlocuirii, după 30 ani a administrației corupte din Iași!

Este, după toate mesajele primite în aceste zile, răspunsul la marea așteptare a majorității ieșenilor, care s-a săturat de incompetență, de haos administrativ și de corupție la cel mai înalt nivel.

După ce și PNL Iași a ales drumul pervertirii prin aducerea pesedistului Chirica în organizație, această majoritate care astăzi nu mai este deloc tăcută și-a îndreptat speranța către noi, cei de aici din fața dumneavoastră“, a spus Marius Bodea.

„Ieşenii nu vor mai fi nevoiţi să aleagă răul cel mai mic sau să facă un compromis. Putem scăpa Iaşul de USL-ul reînviat de Mihai Chirica şi Costel Alexe”, a precizat Monica Berescu, preşedintele PLUS Iaşi.

Cosette Chichirau a vorbit şi ea despre venirea „Împreună pentru Moldova“. Ea a explicat, răspunzând unei întrebări, că va intra în cursa pentru Primărie şi că Marius Bodea are mai multe competenţe să candideze la CJ Iași.

Sursa: Realitatea de Iasi

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 6. Bule de suport
Articolul următorUSR depune denunț penal la DNA după acțiunile PSD la adresa lui Nicușor Dan