Candidatul susținut de USR PLUS și PNL la primăria Bucureștiului, Nicușor Dan, a prezentat un sondaj de opinie pe care l-a consultat din care reiese că se clasează pe prima poziție în preferințele bucureștenilor.

”Sondajul meu spune în esență că Traian Băsescu este sub 10%. În condițiile în care Traian Băsescu participă la alegeri eu câștig cu câteva procente în fața Gabrielei Firea. Gabriela Firea are între 35-40% Gabriela Firea a cheltuit în fiecare an bani pentru publicitate. A făcut imaginea că e cineva care a făcut. Aștept dezbaterea pe date. Sunt deschis la dezbaterea cu Gabriela Firea”, a spus Nicușor Dan, la Digi24.

Întrebat dacă candidatura lui Traian Băsescu îl afectează, candidatul alianței susține că el a fost un adept al alianței cu PMP, doar că negocierile nu s-au încheiat în acest sens. „Lucrurile sunt mult mai simple. Dacă a zâmbit Dan Barna când a semnat protocolul sau a stat încruntat astea sunt cancan. Noi avem bloc al partidelor de dreapta. Lupta o să se dea între anti-PSD și PSD. În rest, fiecare candidează pentru orice. Eu am fost un adept al alianței cu PMP. Nu cred că-i cineva de vină că nu a fost la negocieri PMP. Îi invit pe alegători să voteze pentru a scăpa de administrația PSD. Îi invit să voteze cu mine”, a menționat Nicușor Dan.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentDeputatul USR Cătălin Drulă: Bugetul ”record” de la Transporturi este de fapt ”printre cele mai mici din ultimii ani”
Articolul următorCandidatul USR-PLUS își retrage candidatura pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș