Candidatul susţinut de PNL şi USR-PLUS pentru Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, o critică pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere înainte de alegerile locale, el susţinând că primarul în funcţie a prezentat în faţa alegătorilor “tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate”. “Tot timpul acestui mandat am văzut sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”, susţine Nicuşor Dan.

Nicuşor Dan, care a lansat în repetate rânduri la adresa Gabrielei Firea invitaţii la dezbateri pe tema proiectelor pentru Primăria Capitalei, o critică pe aceasta pentru refuzul de a participa alături de el la o emisiune televizată în ultima săptămână înainte de scrutinul local, relatează News.ro.

“Candidatul PSD nu a venit în faţa bucureştenilor cu un rezumat real a ceea ce a făcut, dimpotrivă a venit cu tot felul de lucruri inventate care pot fi uşor contracarate şi cred că nu doreşte lucrul acesta”, a afirmat Nicuşor Dan, miercuri seară, într-o emisiune la Realitatea Plus.

El a enumerat mai multe probleme din Capitală.

“Traficul e mult mai prost decât acum patru ani, deci nicidecum nu a fost o revoluţie în trafic. Poluarea: România condamnată pentru Bucureşti de Curtea Europeană de Justiţie şi Comisia Europeană spune că proiectele propuse pentru Bucureşti sunt iluzorii. (…) Mai mult, prin PUZ-urile de sector pe care le promovează prevăd desfiinţarea a 400 de hectare de spaţiu verde care devin construibile, ceea ce e incalificabil”, a afirmat Nicuşor Dan.

Dan a criticat din nou faptul că nu au fost accesate fonduri europene pentru reabilitarea sistemului de termoficare din Capitală, arătând că de acest domeniu de ocupă un fost poliţist şi o chimistă, aflaţi în relaţii apropiate cu familia Firea-Pandele.

“Tot timpul acestui mandat am văzut sabotaje, plânsete, ameninţări cu plângeri penale pentru tot ce înseamnă spectru administrativ în ţara asta şi rezultate zero”, a mai afirmat Nicuşor Dan.

El a criticat-o pe Firea că a fost “cot la cot cu Liviu Dragnea la mitingul împotriva justiţiei” din anul 2018.

Nicuşor Dan a precizat că i se pare “foarte comic” faptul că Gabriela Firea vorbea despre transparenţă la momentul la care a fost aleasă, el arătând că în cei patru ani de mandat Gabriela Firea a dat dovadă că nu doreşte transparenţă în administraţia pe care o conduce.

Sursa: Realitatea Din USR

Articolul precedentPremierul Orban: Nicuşor Dan va avea în Guvernul pe care-l conduc un sprijin total
Articolul următorNicușor Dan: ”Bucureştiul a avut bani în buget pentru centura verde, dar Gabriela Firea nu a făcut nimic cu ei”