Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a avut discuţii cu o delegaţie a Băncii Mondiale, el arătând că reprezentanţii instituţiei şi-au arătat disponibilitatea de a susţine obţinerea unor finanţări rambursabile pentru investiţii în termoficare şi transport public, soluţionarea problemelor de trafic, prin dezvoltarea sistemului de semaforizare.

”Am primit zilele acestea, la sediul Primăriei Capitalei, vizita unei delegaţii a Băncii Mondiale pentru a discuta despre finanţarea unor obiective de investiţii prioritare pentru Bucureşti. Reprezentanţii Băncii Mondiale au fost interesaţi de direcţiile de dezvoltare ale Capitalei şi despre modul în care pot contribui la accesarea fondurilor pentru implementarea proiectelor”, precizează primarul Capitalei într-o postare pe Facebook. 

Nicuşor Dan arată că ”în cadrul discuţiilor, aceştia şi-au arătat disponibilitatea de a susţine obţinerea unor finanţări rambursabile pentru investiţii în infrastructura de termoficare şi transport public, modernizarea transportului în comun, soluţionarea problemelor de trafic prin dezvoltarea sistemului de semaforizare”. 

”În perioada următoare, vom analiza care sunt cele mai bune soluţii pentru accesarea surselor de finanţare necesare proiectelor de modernizare a Capitalei”, afirmă primarul. viewscnt

 

Sursa: Newsinn

Articolul precedentNicuşor Dan: Alegerea Elenei Lasconi ca lider USR, o decizie corectă a partidului. Ce spune edilul despre o posibilă revenire în USR
Articolul următorUSR CERE DEMITEREA DE URGENŢĂ A MINISTRULUI DE INTERNE, CĂTĂLIN PREDOIU