Nicuşor Dan, candidatul Dreptei la Primăria Capitalei, a subliniat, vineri, cât de important este ca partidele de Dreapta să aibă candidaturi comune și la sectoare. Șansele de reușită pe linie ar fi cu atât mai mari cu cât actualul edil, Gabriela Firea, „e un candidat extrem de vulnerabil”, a mai precizat Dan.

„Pentru alegerile din Bucureşti, unitatea dreptei asigură victoria. Liderii partidelor de dreapta au avut înţelepciunea să creeze un front comun la nivelul Capitalei, acesta fiind cel mai important pas strategic în bătălia pentru schimbare. (…) La sfârşitul unui mandat eşuat, primarul Firea e un candidat extrem de vulnerabil. Viitorul Capitalei n-o preocupă, iar responsabilităţile funcţiei o depăşesc. Are restanţe mari în proiectele pentru Bucureşti, iar ce-a făcut până acum a făcut lent şi prost”, a declarat Nicuşor Dan, citat de News.ro.

Nicușor Dan a mai afirmat că bucureștenii chiar își doresc o schimbare, vor o adevărată metropolă, liberă de risipă și corupție, vor infrastructură, aer curat și preocupare pentru mediu, vor o primărie deschisă, investiții și fonduri europene.

„Alegerile locale reprezintă momentul în care PSD poate fi dislocat total din Bucureşti.  Eu sunt convins şi le-am spus şi colegilor: împreună cu candidatura comună la primăria mare, candidaturile comune la sectoare ar garanta o victorie pe linie a dreptei – 7 primării şi 7 consilii în Bucureşti (Primăria Generală şi CGMB plus cele 6 primării şi consilii de sector). E timpul ca Bucureştiul să intre într-o nouă etapă şi să primească o nouă administraţie”, a mai declarat candidatul Dreptei la Primăria Capitalei. 

Acesta a mai precizat că Dreapta chiar are șanse de câștig, în condițiile în care „PSD Bucureşti e în derută”.

Articolul precedentDeputatul Iulian Bulai vrea candidați comuni cu PNL la alegerile locale
Articolul următorLiberty Hub. Defending the West. The death of the American University. Stupidity, Schooling, and the Take-Over of America’s Culture