În urmă cu patru ani Gabriela Firea promitea construirea a 20 de grădinițe cu program prelungit, dar rezultatul este zero, a declarat, miercuri, Nicușor Dan, candidatul susținut de PNL și USR la Primăria Generală a Capitalei.

„În urmă cu patru ani, în campania electorală, candidatul PSD Firea promitea 20 de grădinițe cu program prelungit. Promitea, de asemenea, creșe, dar nu spunea câte. Rezultatul este zero. În patru ani de mandat nu s-a construit nicio grădiniță. Vorbim de un eșec al unui partid care se pretinde de stânga, preocupat de domeniul social, un eșec sever în ceea ce privește educația. Azi primarul general ne spune că nici nu avea în atribuții așa ceva”, a declarat Nicușor Dan, citat de Mediafax.

El a mai spus că deficitul de locuri în grădinițe este de 25%.

„Media copiilor într-o grupă este de 25, deși legea prevede ca într-o grupă să fie maximum 20 de copii”, a mai spus candidatul la Primăria Generală a Capitalei.

Sursa: Realitatea Din PNL

Articolul precedentNicușor Dan: Nu există ruşine mai mare pentru administraţia Firea-PSD decât modul dezastruos în care a gestionat problema transportului public
Articolul următorLiderul USR București îi distruge pe PSD-iștii scandalagii: Gândirea lor este de secol 19