Nicuşor Dan, susţinut de Alianţa USR PLUS şi PNL pentru candidatura la Primăria Capitalei, a criticat-o, sâmbătă, pe primarul general, Gabriela Firea, aleasă prim-vicepreşedinte al PSD, pentru faptul că în materialele electorale nu a folosit sigla partidului, deşi este membră de mult timp, informeaza Agerpres.

“Primarul PSD-Firea a devenit prim-vicepreşedinte al PSD, adică numărul doi în partidul care nu apare nicăieri în materialele sale electorale. Aceasta este, de fapt, filosofia domniei sale şi a PSD. Ei cred că românii şi bucureştenii pot fi minţiţi, că pot fi prostiţi, că nu au memorie, că nu înţeleg. Gabriela Firea este nu doar candidatul PSD-Partidul Social Democrat, ci şi lider al acestui partid şi reprezentant al celui mai toxic pesedism, de tip Dragnea, cel care a şi propus-o pentru funcţia de Primar al Bucureştiului”, a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

El spune că Firea este în PSD de când a intrat în politică.

“A fost acolo în februarie 2017, când sute de mii de români protestau în stradă împotriva aroganţei şi corupţiei. A fost acolo în 10 august 2018, când omul său de încredere, Speranţa Cliseru, a semnat ordinul de gazare a bucureştenilor aflaţi în Piaţa Victoria. A fost acolo când Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov încercau să izoleze România de lumea civilizată şi s-o transforme în domeniul baronilor PSD. De fiecare dată când românii au fost umiliţi, Gabriela Firea a fost acolo, în primul rând, la prezidiul PSD. Acolo este locul ei, nu la Primăria Capitalei”, susţine Nicuşor Dan. 

Articolul precedentCHA CHA LITIX! Episodul 51. Rețeta perfectă pentru câștigarea alegerilor
Articolul următor100% TU DECIZI! Victor Drăgușin, primarul apropiat de Dragnea. Haiduciile din Alexandria